Get Adobe Flash player

Missie

Industrie

Nieuwe installaties, aanpassingen, totaal- of deelprojecten, mono- of multidisciplinair,... ? Van studie tot indienststelling wordt er steeds gewerkt met de grootste aandacht voor uw budget en vooropgestelde termijnen. Dankzij bewezen ervaring en multitechnische vaardigheden kan er snel en efficiënt ingespeeld worden op alle noden van de industrie. Dit met flexibele en gepersonaliseerde oplossingen.


Dicht bij onze klanten

De toekomst van onze klanten voorbereiden

Van gedachten wisselen en communiceren, zich verplaatsen en zich veilig voelen, gebruik maken van de nieuwe technologieën en van de verschillende vormen van energie... iedereen moet kunnen genieten van een leefwereld waarin permanent vooruitgang wordt geboekt.

Samen met de klant ontwerpen en bouwen aan duurzame en vooruitstrevende oplossingen en fabrieken waarbij ook de werknemers erop vooruitgaan.


Onze troeven

U werkt met één enkele gesprekspartner.

Automatisering, elektrotechniek, procesbeheersing, energie, communicatienetwerken, robotica, adhesive bonding, process engineering? VTT probeert op de hoogte te zijn van de meest recente technieken. Uw voordeel? U kan bogen op vakbekwaamheid en werkt met één enkele gesprekspartner voor uw volledige project. Zo beschikt u over de juiste troeven om de kwaliteit van uw eigendommen te verzekeren, uw algemene kosten te verminderen en heeft u alle vereiste prestatie- en veiligheidsgaranties in handen.


U wordt door ons op uw wenken bediend 

Trouw en kennis zijn onze grootste troeven.

Vertrouwen opbouwen door eerlijke communicatie en open gesprekken.

Kennis verwerken in deze gesprekken en open staan voor nieuwe uitdagingen die de klant verder helpen.

Daarom wordt er ook voordurend geinvesteerd in opleidingen.

 


 

Zij vertrouwen op ons:

-Air Liquide (New!)

-Engie Fabricom 

-XPE sience group

-Euro Engineering 

-Volvo Cars Corporation

-Kraker Trailers 

-Stora enso

-P&G

-Omnitech

-Audi

-VMA