Get Adobe Flash player

Kernactiviteit

Project engineering

Technisch en communicatief het verschil maken

Door tijdsgebrek, een piek in uw investeringsprojecten of een gebrek aan interne knowhow of expertise, heeft u nood aan ervaren ingenieurs die beginnen waar standaardoplossingen eindigen. Ze moeten snel een technisch probleem kunnen inschatten en oplossen of de leiding nemen over een project(-onderdeel). 

De uitdaging omvat niet enkel het optimaliseren uw ideeën maar ook het omzetten van deze in concrete plannen die ze later ten uitvoer brengen. We werken merkonafhankelijk en staan in voor:

-engineering van zowel proces en utilities; van concept tot gedetailleerd design

-ontwerpgericht tekenwerk

-de opmaak van lastenboeken, de opvolging van offertes en de aankoop(begeleiding)

-de opvolging van de werken en de aansturing van contractors en leveranciers

-het verzorgen van alle technische documentatie

-een vlotte samenwerking met de andere projectingenieurs

-coördinatie, communicatie en rapportage naar de projectmanager en andere belanghebbenden

Onze kennis en expertise

-Piping engineering

-Electrical engineering

-Mechanical engineering

-Programmatie van PLC’s, niet alleen uitvoerend maar actief meedenkend met het productieproces 

Wilt u weten hoe we u kunnen helpen? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.


 

Automatisering

Automatisering tot in de puntjes

Van concept tot uitvoering en instandhouding: VTT heeft alles in huis om zelfs de meest complexe automatiseringsprojecten integraal en succesvol uit te voeren.

Ons dienstenpakket bestaat uit het ontwerp, hardware en software engineering, installatie, onderhoud en upgrading. Onze activiteiten situeren zich in de veldcomponenten en instrumentatie, veldbussen, PLC, robotica, applicaties en Scada. 

Heel wat sectoren kunnen voor hun productie- en andere processen beroep op ons doen:

-Automobielindustrie

-Procesindustrie

-Logistiek

-(Kunststofverwerking)

VTT is partner en/of integrator van diverse leveranciers en merken van automatiseringsmaterialen.

Wilt u weten hoe we u kunnen helpen? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.


 

Gerobotiseerd verlijmen en afdichten 

We are the " Bonding Master's"

Processen voor het aanbrengen van lijm of kit tijdens productie.
Lijm-en afdicht robots zijn in staat om tijdens een assemblage aan hoog tempo een nauwkeurige afdichting of verlijming tot stand te brengen.
 
Geautomatiseerde technologieën kunnen enkel-component en/of dubbel-component lijmen en afdichtingen aanbrengen voor een breed scala van producten , markten en eindgebruikers.
 
Enkel-component lijmen en afdichtingen worden het meest gebruikt om onderdelen te hechten zo klein als een oppervlaktemontage van elektrische componenten.
Dubbel-component lijmen en afdichten worden toegepast daar waar een snelle uitharding een vereiste is zoals automotive of sheet metal assemblies.
Dit proces vereist controle(, vul) en doseer applicaties.
 
Wilt u weten hoe we u kunnen helpen? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.